Skip to main content

Seizoensarrangementen

Van Hotel Montfoort!

Neem contact op

Ontdek Montfoort

Even lekker weg in deze bijzondere tijd

Ontdek Montfoort met onze stadsgids met aansluitend een diner bij het Oude Stadhuis met als afsluiting een overnachting bij Hotel Montfoort.

  • 1 overnachtingen in een comfortkamer
  • Stadswandeling met  gids 90 minuten
  • 3 gangen diner excl. drankjes
  • 1x Ontbijtbuffet

De kosten voor dit arrangement zijn  €122,50 p er persoon.

Dit arrangement kunt u alleen rechtstreeks reserveren via 0348- 470040 of per email info@hotelmontfoort.nl

Wij hopen u te mogen ontvangen als onze gasten bij hotel Montfoort!

Stuur email

Alle arrangementen

Van Hotel Montfoort!

Culinaire arrangementen

Een onbezorgde avond en nacht genieten van heerlijke dineren en overnachten bij diverse TOP restaurants, dit kan bij Hotel Montfoort. Met taxi service naar het restaurant zijn deze arrangementen zeker uniek!

Lees verder...

Fietsarrangement

Montfoort en zijn groene hart omgeving leent zich perfect voor mooie fietstochten. Onderweg bezoekt u o.a. Oudewater, Haastrecht, Gouda, Utrecht of IJselstein. Hotel Montfoort biedt hierbij een mooi arrangement waar u met een overnachting nog langer kan genieten.

Lees verder...

Seizoensarrangementen

Er even helemaal uit. Lekker niets doen en genieten van uw rust of juist actief de omgeving verkennen. Wat u ook voor ogen hebt met uw verblijf in het pittoreske Montfoort, wij hebben alvast arrangementen voor u samengesteld.

Lees verder...

Bruidsarrangementen

Of u nu op zoek bent naar een romantische overnachting voor uw huwelijksnacht of een locatie zoekt waar u met al uw dierbaren kan blijven voernachten? Wij zorgen voor een passend arrangement! perfect geschikt om uw mooie dag af te sluiten en uw getrouwde leven te beginnen.

Lees verder...