Heerlijk uiteten in een restaurant met een Michelinster en vervolgens als een roosje slapen in een luxe hotelkamer. Dat klinkt toch als echt even ontspannen? Bij Hotel Montfoort kan het: er zijn diverse culinaire hotelarrangementen te boeken waarbij u beide activiteiten combineert. Dit bijzondere driesterren hotel in het historische centrum van Montfoort biedt elf hotelkamers aan en beschikt over een prachtige tuin met zonneterras. Het is een van de meest bijzondere hotels in Utrecht.

Culinair hotelarrangement: twee verschillende arrangementen

Hotel Montfoort heeft een samenwerking met restaurant De Burgemeester waarbij u kunt kiezen tussen twee verschillende arrangementen. Kiest u bijvoorbeeld voor arrangement ‘De Burgemeester’ dan wordt u vanaf uw hotel met een taxi gebracht naar en gehaald van het restaurant. Daar wacht een heerlijk driegangen diner en een aangepast wijnarrangement op u. Achteraf kunt u overnachten bij Hotel Montfoort waar u de volgende dag gebruik kunt maken van een lekker ontbijt. Bij arrangement ‘De Burgemeester Deluxe’ krijgt u een vijfgangen diner en een luxe kamer in het hotel.

Boek een culinair hotelarrangement

In het hotel zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan WiFi, persoonlijke service en een uitgebreid ontbijt. Heeft u interesse in een dergelijke hotel arrangement met een culinair hoogtepunt in De Burgemeester? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons gastvriendelijke personeel doet er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Wellicht is een high wine arrangement of een seizoensarrangement ook iets voor uw gezelschap?