Een lekker hapje eten in een sfeervol restaurant met een Michelinster om vervolgens ultiem te genieten van alle luxe en faciliteiten van een prachtige hotelkamer. Dat klinkt toch perfect? Hotel Montfoort in het gezellige centrum van Montfoort maakt dit meer dan waar: met diverse luxe kamers en met een samenwerking met het charmante restaurant De Burgemeester heeft Hotel Montfoort reeds vele mensen mogen bedienen. Het hotel is centraal gelegen en daarom goed te bereiken vanaf ieder punt in Nederland.

Hotelarrangementen Nederland: Hotel Montfoort

Het bijzondere hotel biedt diverse arrangementen aan voor bruidsparen, zakenmensen en particulieren. Kies bijvoorbeeld voor een bruidsarrangement op maat wanneer u gaat trouwen en op zoek bent naar een onvergetelijke dag en nacht. Verblijf met uw kersverse echtgenoot in de bruidssuite en nodig uw gasten uit in hotel om te blijven overnachten. De volgende ochtend kunt u samen genieten van een heerlijk ontbijt of een lekkere brunch bij Kasteel Montfoort. Er is geen ander hotel Utrecht dat zo bijzonder is als deze locatie.

Boek hotelarrangementen Nederland bij Hotel Montfoort

Ook kunt u kiezen voor een culinair arrangement bij Hotel Montfoort: heerlijk dineren in een Michelinster restaurant om vervolgens te overnachten in een van de luxe kamers van het hotel zelf. Driegangen, vijfgangen, een wijnarrangement, voor alles wordt gezorgd! Bent u dus op zoek naar een speciale hotelovernachting Utrecht ? Schroom dan niet om contact op te nemen met de medewerkers van het hotel. Zij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en om u zo veel mogelijk thuis te laten voelen.