Skip to main content

Over Hotel Montfoort...

Ons verhaal

Reserveren...

Hoe het begon...

Een kwalitatief en sfeervol hotel in Montfoort starten, dat was het plan.

September 2007 de datum dat Hotel Montfoort geopend is door Antoinette en Arnoud van Raak. Een hotel paste goed bij het plan van Montfoort om meer toeristen te trekken. Doordeweeks begon het met vooral een zakenhotel, in de weekeinden zijn er veel bruiloftsgasten. 7 jaar later werd er een hotelbar gerealiseerd waar gasten wat kunnen drinken.

Antoinette en Arnoud van Raak vonden het in 2018 tijd om hotel Montfoort te verkopen ondanks het plezier.

Juni 2018 is het hotel overgedragen aan Lieke Okkerman en Maurice van den Hadelkamp, waar Lieke de dagelijkse leiding zal nemen en Maurice zich op de achtergrond houd. Het ondernemen was bij Lieke altijd al een droom. Als eigenaresse van het kleinschalige hotel Montfoort, gevestigd midden in het centrum van het IJsselstadje, heeft ze de kans om daadwerkelijk om de gasten te bekommeren. Samen met het personeel uiteraard, dat na het vertrek van de vorige eigenaars bleef.

Zakelijke bezoekers weten het hotel doordeweeks goed te  vinden en dat Montfoort zich als trouwstad op de kaart zet merkt zij ook met boekingen voor bruiloften. Het toerisme mag wat meer de weg naar Montfoort weten te vinden. Hotel Montfoort probeert de toeristen ook meer activiteiten aan te bieden. Samenwerkingen met diverse horecagelegenheden in Montfoort en omliggende gemeenten, daarnaast worden er ook diverse arrangementen en activiteiten aangeboden.

Ook de toeristen die korter blijven, zijn welkom. De hotelbar is 7 dagen al vroeg geopend. Mensen die hier langskomen zijn al vroeg welkom voor een kopje koffie.

De mogelijkheden bij Hotel Montfoort

Van een feest tot korte tussenstop.

Overnachten

Hotel Montfoort beschikt over 11 kamers en hebben hun eigen indeling, charme en karakter. De smaakvol ingerichte kamers variëren in oppervlakte, maar bieden allemaal het comfort dat van een hedendaagse hotelkamer mag worden verwacht.

Lees meer...

Arrangementen

In het hotel bieden wij diverse arrangementen aan.

Hierbij kunt u denken aan culinaire arrangementen, fietsarrangementen, seizoensarrangementen en bruidsarrangementen. 

Lees meer...

Voor een feest

In onze hotelbar kunt u dagelijks genieten van een heerlijke kop koffie met wat lekkers, 7 dagen per week  zijn wij geopend.

Iets te vieren? Dit kan ook bij Hotel Montfoort, kijk verder op deze pagina voor meer informatie.

Lees meer...

Openingstijden

Loop gerust even binnen.

Ma. t/m zondag
08.00- 20.00 uur

Partners

Van Hotel Montfoort

Lees meer...