Trouwplannen en op zoek naar een bijzondere locatie in de buurt van Utrecht? Dan is Hotel Montfoort dé locatie voor uw feestje. Het hotel is volledig af te huren voor u en uw gasten: met maar liefst elf kamers voor uw gasten en de bruidssuite voor u wordt het een feest om nooit meer te vergeten! Hotel Montfoort is een van de meest bijzondere trouwlocaties Utrecht en wel om de volgende redenen: er zijn diverse heerlijke arrangementen te boeken bij het hotel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een high wine arrangement voor uw bruiloft of gaat u liever voor een van de bruidsarrangementen?

Trouwen in Utrecht op een bijzondere locatie

Er zijn vier verschillende bruidsarrangementen te boeken bij Hotel Montfoort: ‘Just Married’ is geschikt voor het kersverse stel om even na te genieten met champagne, verse bloemen en ontbijt op bed in de bruiddsuite na een geslaagde dag. Met ‘With Love’ kunt u het hotel volledig afhuren voor u en uw gasten exclusief ontbijt: er zijn elf kamers beschikbaar voor 22 personen. Bij ‘With Love Deluxe’ kunt u gebruik maken van het bovenstaande inclusief een heerlijk buffet. Last but not least: ‘With Love Kasteel Montfoort’, een heerlijk arrangement met overnachting voor u en uw gasten en een uitgebreide brunch bij het nabijgelegen Kasteel Montfoort.

Trouwen in Utrecht: een speciale dag

Hotel Montfoort heeft echter nog veel meer te bieden dan alleen een bruidsarrangement. Zo kunt u wanneer u wilt komen genieten van een heerlijk hotelarrangement met diner, een seizoensarrangement, een high wine arrangement en meer. De sfeervolle wijnbar is tevens af te huren voor besloten feestjes en borrels. Wanneer u er toch bent kunt u met mooi weer plaats nemen op het grote zonneterras waar het heerlijk toeven is.